GündemManşet

SAĞLIK VAKFINDAN VALİ TAVLI’YA ZİYARET

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri Yılmaz Algül, Ülker İnan, Vehbi Yazıcı ile kurum müdürü İlknur Şengül Muğla Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret etti.

Valilik makamında gerçekleşen ziyarette Vakıf Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Akkaya ve yönetim kurulu üyeleri Vali Orhan Tavlı’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, Vakfın yürütmüş olduğu engelli bireylerin topluma kazandırılması için eğitim ve fizyoterapi çalışmaları, kaynaştırma öğrencilerine destek eğitimi, aile destek eğitimi, sosyal etkinlikler, seramik atölyesinde el emeği hediyelik ürünlerin üretilmesi gibi çalışmalardan bahsetti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Orhan Tavlı, engelli bireylerin topluma kazandırılması ve yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamak amacıyla rehabilitasyon ve meslek edindirme hizmetleri sunan Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın önemli çalışmalar yürüttüğünü belirterek, Vakfa gönül veren ve çalışmalarında destek olan herkese teşekkür ederek, çalışmaların başarılı bir şekilde devam etmesi temennisinde bulundu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu