GündemManşetYiyecekler

Bodrumlu Aşçılar Deprem Bölgesinde

Depremzedelere Sıcak Yemek Sağlıyorlar

 

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan İlçelerinde 9 saat arayla meydana gelen  meydana gelen, 10 ilde 13.5 milyon vatandaşımızı etkileyen asrın felaketi olarak nitelendirilen depremden zarar gören vatandaşlar için aralıksız çalışmalar devam ediyor.

Tüm dünyayı üzüntüye boğan büyük afetin ardından Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanından yardımlar giderken Bodrum’dan giden gönüllülerde bölgede hizmet veriyor.

Bodrum Kaymakamlığı koordinasyonunda Bodrum Belediyesi ve yardımseverlerin destekleriyle İskenderun-Arsuz sınırındaki bölgede konuşlanan mobil mutfaklarda depremzedelerin öncelikli ihtiyaçlarından olan beslenme konusunda hizmet veriliyor.

Deprem bölgesindeki vatandaşlara üç öğün yemek, sıcak çorba ve sıcak içecek dağıtımı yapmak üzere tahsis edilen 3 mobil mutfak da ilk etapta Bodrum Aşçılar Derneği gönüllüsü 7 aşçı ile birlikte bölgeye gönderilerek sıcak yemek dağıtımı kesintisiz devam ediyor. Çalışmalara destek olmak isteyen 5 aşçı daha bölgeye ulaşarak depremzedelere hizmet etmeye başladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu