GündemManşet

İNGİLTERE BÜYÜKELÇİSİ BODRUM’DA

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore-Bodrumİngiltere Büyükelçisi Richard Moore sezon öncesi İngiliz vatandaşlarının çok fazla tercih ettiği Bodrum’da bir dizi incelemelerde bulunmak için Bodrum’a geldi.

İngiltere Büyükelçisi Richard Moore Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan’ı ziyaret etti. Sezon öncesi İngiliz Vatandaşlarının tercih ettiği Bodrum’da bir dizi incelemelerde bulunmak için gelen Moore, Bodrum’un oldukça güvenli bir yer ve vatandaşlarının Bodrum’da çok eğlenceli güvenli bir sezon geçireceğini belirtti.

Turizm başta olmak üzere birçok sektör temsilcisi ile görüşen Moore, Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan ile de Kaymakamlık Makamında bir araya geldi.

Dünya gündeminde olan terör konusunun konuşulduğu karşılıklı sohbette Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan Bodrum’a gelecek olan yerli yabancı tüm misafirler için gereken her türlü tedbirin alındığını ve misafirlerin gönül rahatlığı ile tatil yapmaları için sürekli çalışmalar yapıldığını anlattı.

Büyükelçi Moore görüşmeler sonrası yaptığı açıklamada vatandaşlarının Bodrum’da güzel bir tatil geçireceklerini, Bodrum’un her anlamda sezona hazır olduğunu, güvenlik konusunda hiçbir endişesinin olmadığını hatta kendisinin de bu sene tatilini Türkiye’de yapacağını belirtti.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, “İki ülke arasında ki bağlar çok eskilere dayalı. İngiliz vatandaşları Türkiye’yi çok seviyorlar, tatillerini geçirmek için Türkiye’ye geliyorlar ayrıca Türkiye’de yerleşik çok sayıda İngiliz var. Bizde tabi onların buradaki memnuniyetlerini sağlamayı amaçlayan tedbirlerimizi alıyoruz. Sayın Büyükelçiye ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bütün İngiliz vatandaşlarını Türkiye’ye bekliyoruz. Bodrum güvenli bir yer, Türkiye güvenli bir yer hatta dünyanın birçok ülkesinden çok daha güvenli bir yer.  İçleri ferah olarak Türkiye’ye gelsinler, tatillerini yapsınlar” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu