ManşetSiyaset

Adayların Bodrum Turu

CHP Muğla Milletvekili Adayları Bodrum’da Seçmenle buluştu

 

CHP Muğla Milletvekili adayları Av.Cumhur Uzun,  Süreyya Öneş Derici ve Mehmet Demir 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçim çalışmalarını Bodrum’da sürdürdü.

Milletvekili adaylarına ,CHP Muğla İl Başkanı Hüseyin Erol ve İl Yönetimi, CHP Bodrum İlçe Başkanı Başar Bıyıklı ve İlçe Yönetimi, CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, CHP Bodrum İlçe Kadın Kolu Başkanı Umut Özdoğan, CHP Bodrum İlçe Gençlik Kolu Başkanı Ferhat Ceyhan,  Üyeleri,  geçmiş dönem İlçe başkanları ve partili üyeler eşlik etti.

CHP Muğla Milletvekili adayları ve beraberindekiler  ilk olarak Bodrum Kaymakamı Bilgehan Bayar’ı makamında ziyaret ettiler. Daha sonraBodrum Emniyet Müdürü Mete Durukan, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras,Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Başkanı Yüksel Aslan, Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan Kablı, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeğmez, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Orhan Dinç ve Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz’i ziyaret etti.

CHP Muğla Milletvekili adayları Kurum ve STK ziyaretlerinin ardından, esnaf ve pazaryeri ziyareti yaparak seçmenlerle sohbet etti. 15 Mayıs sabahında aydınlık,üreten, herkesin yüzünün güldüğü bir ülkede buluşacaklarını ifade eden adaylar,”Sizlere söz yine baharlar gelecek” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu