GündemManşetSağlık

BODRUM’DAKİ GÜNCEL VAKA SAYISI AÇIKLANDI

Bodrum AK Parti İlçe Başkanı Osman Gökmen, son günlerde sosyal medya üzerinden yapılan asılsız paylaşımlar nedeniyle bir basın açıklaması yaptı. Gökmen açıklamasında ilçe genelindeki güncel COvid-19 durumunu paylaştı.

Osman Gökmen yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Kurban Bayramı nedeniyle güzel Bodrumumuz’da tatile gelen vatandaşlarımızla keyifli bir bayram tatili geçiriyoruz. Ancak maalesef bazı sosyal medya paylaşımlarında asılsız ve yalan bir şekilde, koronavirüs yüzünden Bodrum’da sıkıntı olduğu haberleri yayılmaktadır.

Bodrum’da toplam vaka sayımız 21’dir. Hastanede yatan 2 kişi vardır ve bu iki kişi, yoğun bakımda değildir. Sağlık durumları da son derece iyidir.

Bodrum’da şu anda yüzbinlerce nüfus olduğunu düşünürsek 21 vaka sayısı, Bodrum’un ne kadar güvenli olduğunun ispatıdır.

Sizlerden ricamız aslı astarı, hiçbir dayanağı olmayan, resmi makamlarca açıklanmayan haberleri dikkate almamanızdır. Bu haberlerin amacı Bodrum’da panik havası yaratıp, devletimizin koronavirüs mücadelesine gölge düşürmektir.

Elbette Bodrum güvenli diye tedbiri asla elden bırakmayacağız. Maske kuralına, sosyal mesafeye ve hijyene azami dikkat edeceğiz. Elbirliğiyle virüs belasını yeneceğiz.

Bu vesileyle tüm Bodrumlu ve Bodrum’da tatilde bulunan vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı kutlarız.”

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu