GündemManşetSiyaset

ELVAN GÖÇER: 16 NİSAN’DA ‘EVET’ DİYEREK VESAYETİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ

elvangocer-bodrum-7Haziran ve Kasım 2015 seçimlerinde AK Parti’nin listelerinde yer alan tek kadın milletvekili adayı Elvan Göçer Muğla’yı adım adım dolaşıyor.

16 Nisan’da ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin oylanacağı referandum çalışmaları kapsamında 45 gündür sahada görev yapan Elvan Göçer, Bodrum’da da çalışmalarına devam etti.

Bodrum Merkez, Turgutreis ve Mumcular mahallelerinde saha çalışmaları yapan Göçer, “Evet” broşürleri dağıtıp, vatandaşların değişecek olan 18 Anayasa maddesi hakkındaki sorularına cevap verdi. Esnafları ziyaret eden Göçer, ev ziyaretleri de gerçekleştirdi. Göçer’in programının bazı bölümlerine AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, yönetim kurulu üyeleri ve partililer eşlik etti.

Göçer, Mumcular’da yaptığı kahve konuşmalarında; Bodrum, Muğla’nın her konuda en büyük ilçesi; nüfus, ülke ekonomisine yaptığı katkı, ödediği vergi, ağırladığı yerli-yabancı turist rakamlarıyla birlikte, barındırdığı entelektüel yapısı açısında bizim için çok önemlidir tespitini yaparak, “Türkiye çok zor bir coğrafyada. Kavimlerin göç yolu üzerinde, binlerce yıldır ticarete ev sahipliği yapmış. Topraklarında ve etrafındaki bölgelerde bugünün ve geleceğin enerji ihtiyacını barındıran değerli kaynakların adeta göbeğinde. Bu kaynaklara sahip olmak ve sömürmek isteyen güçlerle, Anadolu ve Orta Doğu topraklarında yüzlerce yıldır var olma mücadelesi veriyor. Maddi, manevi, legal illegal her yerden her türlü saldırıya maruz kalıyor. Kendimizi bulduğumuz her dönemde de içindeki hainlerin müdahalesine maruz kalıyor. 1960 ve 1980 darbelerinde, 1971 ve 1997 muhtıralarında, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında yaşadığımız mağduriyet ve maliyelerin benzerlerini artık yaşamak istemiyoruz. 16 Nisan’da “Evet” diyerek, binlerce yıldır içimizde barınan hainlerin, yarattığı ve beslediği vesayet düzenini ortadan kaldıracağız. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız ve güçlü bir iradeyle yönetilmesini sağlayacak olan 18 maddeye “Evet” diyeceğiz hep birlikte başaracağız inşallah. Bugüne kadar Türk Milleti’ni güçsüz ve çaresiz bırakan bu vesayet sistemini 17 Nisan sabahında geride bırakarak, ‘Yeni ve Güçlü Türkiye’nin kalıcı temellerini atmaya başlayacağız.” Dedi.

Bodrum’daki çalışmalarını tamamlayan Göçer, Milas Bölgesine geçti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu