GündemManşetSporTurizm

800 KİŞİ KOŞACAK…

bodrun_basliyorBodrum Belediyesi’nin ana sponsorluğunda bu yıl ilki düzenlenecek olan “Bodrun Ultra Maratonu” 26 Kasım 2016 Cumartesi günü 10 ülke, 28 ilden 600 yetişkin ve 200 civarında çocuğun katılımıyla gerçekleşiyor.

Bodrum Belediye Meydanından start verilecek olan ve 50, 23, 10 km’lik üç farklı parkurda koşulacak olan Bodrun Ultra Maratonu’nun 50 km’lik etabı saat 07.00’de, 23 ve 10 km’lik etapları ise saat 10.00’da başlayacak.

Maratonda ayrıca çocuklara atletizmi sevdirmek amacıyla saat 09.00’da 500 metrelik bir koşu düzenlenecektir. Çocukların tümü “1” göğüs numarasıyla yarışacak ve koşu sonrasında da kürsüye çıkarak madalya alacaktır.

Alternatif sporlara her zaman destek verdiğini belirten Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, dünyada her geçen gün büyüyen ultra maraton sektörünün önümüzdeki yıllarda ülkemizde ve Bodrum’da alternatif bir turizm oluşturacağına inandığını söyledi.

Unlimited Academy’nin koordinasyonunu üstlendiği Bodrun Ultra Maratonu’na; Gençlik ve Spor Bakanlığı, Atletizm Federasyonu, Marina Vista Hotel, Suunto, AKUT, Bahçeşehir Okulları ve Milta Marina da destek veriyor.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu