AsayişGündemManşet

BODRUM SAHİL GÜVENLİK KOMUTANLIĞI’NDA GÖREV DEĞİŞİMİ

Ege Denizinin kritik noktalarından biri olan Bodrum bölgesinde, karasularımızın güvenliği için gece gündüz sahada olan Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığında görev değişimi…

Yaklaşık 4 yıldır Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı görevini yürüten Binbaşı Süleyman Ercan’ın Marmaris Sahil Güvenlik Güney Ege Grup Komutanı olarak atanmasının ardından Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığına Yüzbaşı Utku Meral atandı.

Yıllardır Bodrum’da çeşitli Bot Komutanlıkları görevini başarıyla yürüten Meral, özellikle 2015 yılında bölgemizde patlak veren göçmen kaçakçılığı olaylarında ekibiyle birlikte binlerce sığınmacının hayatını kurtararak onlarca göçmen kaçakçısının tutuklanmasını sağladı.

Bir dönem İstanbul’da Arama Kurtarma Gemisinde de görev yapan Yüzbaşı Utku Meral son olarak Yalıkavak’ta konuşlu TCSG 302 Nolu Bot Komutanı olarak görev yapıyordu. Mavi Vatan sevdalısı evli ve bir çocuk babası Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Yüzbaşı Meral’e yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu