ManşetSiyaset

Bodrum’da İYİ Parti Heyecanı

Başkan Adayı Süer Oldu

 

İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Murat Ogün Yıldız’ın aday tanıtım toplantısında şunları söyledi:

“Biz İyi Parti olarak; kimsenin seçimlere tek başına girmeye cesaret edemediği bir dönemde, tüm engellere rağmen, hür ve müstakil duruşumuzla siyasette rekabetin yolunu açan öncü bir kuvvet olduk. Bir çok siyasi partinin aday çıkarabilmesine vesile olduk. Halkımız için alternatif olduk, umut olduk. Demokrasimiz için ne derece büyük ve önemli bir karar verdiğimizi eminiz ki herkes görecek ve anlayacak.

İyi Partimizin Bodrum yeni yönetimi olarak ben ve değerli takım arkadaşlarım, sahip olduğumuz bu ayrıcalıklı görevi en iyi şekilde değerlendirmek ve halkımıza hizmet etme yolunda, bizi şereflendiren bu onura layık olduğumuzu kanıtlamak için gücümüze güç katıp durmadan duraksamadan çalışacağız. ”

Bodrum Belediye Başkan Adayımız Raşit Emir Süer ise “Memleketime hizmet etme gayemi, başka bir boyuta taşımanın mutluluğu içerisindeyim. Sayın Genel Başkanımızın teveccühü ve partimizin değerli Bodrum teşkilatının seçimi ile Bodrum Belediye Başkan Adayı olmanın gururunu yaşıyorum.

Türkiye’nin gözbebeği, Muğla’nın incisi Bodrum’u hak ettiği yönetim anlayışına kavuşturmak için var gücümle çalışacağım. Bodrum’da başka bir belediyecilik anlayışının mümkün olduğunu tüm Türkiye’ye göstereceğim.

Bodrumlu’nun rant uğruna çözümsüz sıkıntılara değil, huzur ve refaha layık olduğunu tüm Türkiye’ye göstereceğim. Söz veriyorum Bodrum’da duygu kazanacak, Bodrum İyi’ye kavuşacak.” ifadelerini kullandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu