EğitimHayatManşet

Belediyeden Öğrenciler için Sinema Günleri

Ördeklerin Göçü ve Atatürk 2 Filmi Öğrencilerle Buluştu

 

Bodrum Belediyesi tarafından düzenlenen kurslarda eğitim alan öğrenciler için sinema günleri organize edildi

Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün organizasyonuyla kurs öğrencilerine ücretsiz sinema günleri düzenlendi.

22 Ocak Pazartesi ve 23 Ocak Salı günü OASIS Bodrum Cinemarine’de gerçekleşen sinema günlerinde, öğrenciler eğlenceli ve kaliteli zaman geçirdi. Ördeklerin Göçü ve Atatürk 2 filmini izleyen 140 öğrenci, ara tatilde sinema keyfini doyasıya yaşadı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras düzenlenen etkinlik ile ilgili şunları söyledi:

“Belediyemiz ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak çalışmaları sonucu eğitimde fırsat eşitliği sağlamak amacıyla öğrencilere ücretsiz kurslar veriyoruz. Eğitimin yanında çocuklarımızı sanatla buluşturmak adına etkinlikler düzenliyoruz. Bu kapsamda kurslardan yararlanan öğrencilerimize sinema günleri düzenledik. Belediye olarak eğitim alanındaki çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

Turgutreis Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi, Mumcular Karaova Halk Kütüphanesi ve Güvercinlik Sosyal Etkinlik Merkezi’nde bulunan ücretsiz ilkokul destekleme, LGS ve YKS kurslarından 160 öğrenci faydalanıyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu