GündemManşetSpor

SU JETİ-FLAYBOARD 1. AYAK YARIŞLARI BODRUM’DA

Türkiye Su Jeti ve Flyboard ŞampiyonasıBodrum’da bu hafta sonu su jeti ve Flyboard şampiyonası heyecanı yaşanacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) ’nun düzenlediği şampiyonalarda ev sahipliği yapan Bodrum’da, enduro ve ATV şampiyonasının ardından şimdide Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın ilk ayak yarışları yapılacak.

Halikarnas Motor Sporları Kulübü’nün (HMK) ev sahipliğinde yapılacak olan yarışlara 30 dolayında sporcunun katılacağı bildirildi. 30 Nisan-1 Mayıs tarihlerindeki organizasyon hakkında bilgi veren TMF Yönetim Kurulu Üyesi ve HMK Başkanı Faysal Şefkatlioğlu, “Bodrum’da, 2-3 Nisan’da Türkiye Enduro Şampiyonası 1’inci ayak yarışları, 9-10 Nisan tarihlerinde Türkiye ATV Şampiyonası 2’nci ayak yarışları yapıldı.  Bu hafta sonu da Türkiye Su Jeti ve Flyboard Şampiyonası’nın ilk ayak yarışları olacak. Bu organizasyonların Bodrum turizmine katkısı olduğunu düşünüyoruz. Bu nedenle ‘Spor turizmin geleceğidir. Bodrum, turizmdir’ sloganı ile bu yarışların hazırlığını yaptık” dedi.

Su jeti ve flyboard yarışlarında sporcuların,  Kumbahçe sahilinde kurulacak parkurda mücadele edecek. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi mücadelelerin bu yılda renki geçmesi bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu