AsayişGündemManşet

KAMYONET KARŞI ŞERİDE GEÇTİ…ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Bodrum-Milas Karayolunda öğlen saatlerinde yaşanan trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Bodrum-Milas Karayolu üzeri Kaynar Mevki yakınlarında meydana gelen trafik kazasında kamyonet ile otomobil kafa kafaya çarpıştı. İddiaya göre, Milas istikametinden gelen kamyonet sürücüsünün bir anlık dalgınlıkla direksiyon hakimiyetini kaybederek karşı şeride geçmesiyle başladı.

Refüjü aşarak karşı şeride geçen kamyonet o sırada seyir halinde olan otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma neticesinde ortalık savaş alanına dönerken yoldan geçen diğer sürücüler yardıma koştu.

Haber verilmesi üzerine kaza yerine 112 Acil Sağlık ekipleri, Bölge Trafik  ve Bodrum İtfaiye Grup Amirliğine bağlı ekipler sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan 2 kişiye müdahale ederek Trafik Polisleri bir taraftan kazayı soruşturup diğer taraftan da büyük oranda kapanan trafik akışını düzenledi. İtfaiye ekipleri ise olası araç yangına karşı tedbir aldı.

Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirilirken incelemelerin ardından yol trafiğe açıldı.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu