GündemHayatManşet

BELEDİYEDEN ÖRNEK PROJE

bodrum_belediyesi_buyukleri_agirliyor (3)Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından “Sıra Bizde” sloganıyla planlanan “Büyüklerimizle Birlikte Çay Keyfi Projesi” hayata geçti. Bodrum Belediyesi, 75-85 yaş arası büyüklerle bir araya geldi.

Karaova bölgesinden başlatılan “Büyüklerimizle Birlikte Çay Keyfi Projesi” kapsamında ilk olarak büyüklerle birlikte yemek yenildi. Keyifli dakikaların geçtiği yemeğe Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon da katılarak büyüklerin dilek, istek ve taleplerini sordu. Başkan Mehmet Kocadon’a Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ, Proje Yürütücüsü Bodrum Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt ile Karaova Mahalle Muhtarı Mehmet Karan da eşlik etti.

Evlerinden teker teker alınan büyükler, Kumbahçe kafeye getirildi. Kale manzarası eşliğinde keyifli dakikalar geçiren misafirlere yemek ikramında bulunuldu.

Bodrum Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ummahan Yurt, “Bu projeyi başkanımıza götürdüğümüzde tek söylediği ‘Onlar için ne gerekiyorsa en güzelini yapın’ demesi oldu. Sizlerle bugün ilk toplantımızı ve görüşmemizi yaptık. Biz çok mutluyuz. Umarım sizi de mutlu edebilmişizdir.  Sizlerle birlikte olmaktan çok büyük bir keyif aldık. Bundan sonra hep birlikte olacağız; hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ise büyüklerinin ellerini öperek onları ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Vatandaşlarla keyifli bir sohbet gerçekleştiren Başkan Kocadon, “Sizler, her koşulda saygı ve sevgiyi hak eden büyüklerim olarak her zaman kalbimdesiniz. Böyle bir projeyle sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Uzun zamandır sizleri ziyaret ediyor ve halinizi hatırınızı soruyoruz. Bizleri evlerinizde misafir ettiniz. Bizler de bu sefer bir değişiklik yaparak sizleri ağırlamak istedik. Umarım memnun olmuşsunuzdur çünkü ben sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. Benim için yeriniz her zaman farklıdır. Ben, Bodrum Belediye Başkanı olarak her zaman yanınızda olmaya çalışacağım. Bir ihtiyacınız olduğunda bana ulaşmanız yeterli. Sizlerin tarih kokan ellerini öpüyor, saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Bodrum Belediyesi’nin böyle bir organizasyon yapmasından dolayı mutluluklarını ifade eden vatandaşlar, yemeğin ardından Gümbet kafeteryaya götürüldü. Orada denize karşı çay ve kahvelerini yudumlayarak Bodrum Belediye personeliyle dertleşti. Eski günlerini yâd ederek anılarını anlatan vatandaşlar, mahalleleriyle ilgili yapılan yenilikleri de takip ettiklerini belirtti. Vatandaşların talepleri ise dikkatle dinlenerek notlar alındı.

Misafirler, Antik Tiyatro yolu üzerinde Bodrum manzarasına karşı hatıra fotoğrafı çekildikten sonra ise yine proje kapsamında Yalıçiftlik’te bulunan Bodrum Belediyesi Yalı Restoran’da aperatifler eşliğinde içeceklerini yudumladılar. Yalı Restoran’ın eşsiz manzarasında dinlenerek keyifli bir sohbet gerçekleştirdiler.

Misafirler, daha önce görmedikleri yerleri gördüklerini ifade ederek, böyle güzel bir etkinliğe katılmaktan mutluluk duyduklarını belirttiler. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’a ayrıca teşekkür eden misafirler, Karaova bölgesinde yapılan çalışmalarla ilgili de memnuniyetlerini dile getirdiler.

Karaova Mahallesi ile Mumcular Mahallesi’ndeki misafirlerin ağırlandığı proje tüm Bodrum Yarımadasında devam edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu