GündemManşet

BODRUM’DA DEMOKRASİ NÖBETİNE DEVAM

Bodrum-demokrasi nöbeti15 Temmuz gecesi FETÖ/PDY tarafından yapılan hain saldırılar sonrası başlayan demokrasi nöbetleri devam ediyor.

Akşam saatlerinde Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde ellerinde Türk bayraklarıyla toplanan vatandaşlar darbe girişimini protesto etti.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Çiğdem Demiralp ile Bodrum ilçe teşkilatı üyelerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda vatandaş Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde toplanarak eylemlerni önceki gecede devam ettirdi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan emniyet müdürü Can Candaş ve emniyet mensuplarına geçmiş olsun ve başsağlığı dileklerinde bulundu.

Sık sık “darbeye karşı omuz omuza”, “millet burada feto nerede”, “asker polis omuz omuza”, sloganları atan kalabalık sabahın erken saatlerine kadar bekleyişlerini sürdürdü.

Öte yandan, gece saat 01.30 sularında tüm devriye ekipleri acil kodu ile Emniyet Müdürlüğü binasında toplandı. Ağır silahlar kuşanan başta İlçe Emniyet Müdürü Can Candaş ve beraberinde polis memurlarından oluşan 5 araç Milas’a doğru hareket etti. Edinilen bilgilere göre, Mumcular Mahallesinde bulunan Kara Havacılık Eğitim ve Tatbikat Merkezi Komutanlığı IMSIK Kışlasına izinsiz iki helikopterin ineceği bilgisini alan ekipler hızla bölge intikal etti. Yapılan araştırmalar sonrasında olumsuz bir durumla karşılaşılmadığı öğrenildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu