GündemManşetSağlık

AVM VE TAKSİ DURAKLARINDA DENETİM

Muğla Valisi Esengül Civelek, koronavirüs tedbirleri kapsamında kontrollü sosyal hayata geçişte ortak kullanım alanlarından alışveriş merkezleri ve taksi duraklarında denetimlerde bulundu.

AVM’lerin, koronavirüs ile mücadele kapsamında belirlenen kurallara uyup uymadığını denetleyen Vali Civelek, AVM yönetiminden bilgiler aldı.

Daha sonra taksi duraklarında denetimlerde bulunan Vali Civelek, uyulması gerek tedbirleri denetledi.

Koronavirüs salgınının önlenmesi amacıyla alınan tedbirlere azami derecede uyulması gerektiğini ifade eden Vali Civelek, “Koronavirüs ile mücadeleye yönelik denetimlerimiz kararlılıkla sürdürülecektir. İl genelinde aldığımız önlemler, uygulamaya koyduğumuz tüm tedbirler vatandaşlarımızın sağlığını korumak için. Vatandaşlarımızın da maske kullanmaları ve sosyal mesafeyi gözetmeleri oldukça önemli.” Dedi.

Alışveriş merkezleri ve taksi duraklarında sosyal hareketliliği ve insanlar arası teması azaltmak adına gerekli tüm tedbirlerin alındığını belirten Vali Civelek, duyarlılıklarından dolayı esnafa teşekkür etti.

Vali Civelek, “Gençlik Haftası dolayısıyla Valilimizce özel olarak hazırladığımız otobüsümüz en güzel şarkılarla, marşlarla bugün 11.00-15.00 saatleri arasında sokağa çıkan gençlerimize eşlik etti. Ayrıca gençlerimize çeşitli hediyeler ve bayraklar dağıttık. 19 Mayıs’ta da gençlerimiz için Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz tarafından koronavirüs tedbirleri ile örtüşecek şekilde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecek.” Dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu