GündemManşet

VALİ CİVELEK’TEN 23 NİSAN ZİYARETİ

Muğla Valisi Esengül Civelek, TBMM’nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocukları evlerinde ziyaret etti.

Covid-19 salgınına karşı alınan sağlık tedbirleri çerçevesinde Vali Civelek, Menteşe ilçesi Ortaköy Mahallesinde yaşayan Teknoloji Kültür Koleji öğrencisi Baran Zeybek ile Menteşe ilçesi Düğerek Mahallesinde yaşayan Sude Nur Dere’yi evlerinde ziyaret ederek, bayramlarını kutladı.

Ziyaret ettiği mahallelerde çocuklar tarafından çoşkuyla karşılanan Vali Civelek, sosyal mesafeyi gözeterek, çocukların bayramlarını kutladı, hediyeler verdi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluş 100. Yıldönümü ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Vali Civelek, “23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak armağan eden başta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve ilk meclisteki tüm milletvekilleri olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla yâd ediyorum” dedi.

23 Nisan kutlama programı çerçevesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan 100. Yıl 23 Nisan Çocuk Bayramı Otobüsü en güzel çocuk şarkılarıyla çocukların balkonlardan bayram coşkularına gün boyu eşlik edeceğini ifade eden Vali Civelek, 23 Nisan akşamı saat 21.00’de bütün vatandaşları da evlerinden İstiklal Marşı okumaya davet etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu