GündemManşetSağlıkSiyaset

GÖKMEN’DEN TEŞEKKÜR MESAJI…

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen covid-19 salgın tedbirleri kapsamında Bodrum’da ortaya konan dayanışmadan dolayı bir teşekkür mesajı yayımladı.

AK Parti İlçe Başkanı Gökmen mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Biz birlikte güçlüyüz. Bodrum’da el ele verdik ve tek yürek olduk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde, Devletimizin aldığı tedbirleri Bodrum’da titizlikle uygulayan, gece gündüz demeden fedakarca çalışan Bodrum Kaymakamımız Sayın Bekir Yılmaz’ a, Bodrum Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Aras’a, Belediye başkan yardımcılarına, belediye çalışanlarımıza, tüm muhtarlarımıza,Bodrum ilçe jandarma komutanlığında görevli tüm personeline, Bodrum emniyet müdürlüğünde görevli tüm personeline, Yarımada da ki tüm fırıncılarımıza ve gece gündüz mefhumu olmadan, ailelerinden günlerce uzak kalma pahasına sağlığımızı savunan, sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ederiz. Halkımızla birlikte güçlüyüz. #BizBizeYeterizTürkiyem”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu