GündemManşetSağlık

BODRUM’DA ÜÇ OTEL SAĞLIK ÇALIŞANLARI İÇİN TAHSİS EDİLDİ

Bodrum’da korona virüsünün yol açtığı Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında sağlık çalışanlarının daha iyi koşullarda dinlenmeleri ve ailelerini salgın ihtimalinden uzak tutabilmeleri için  hayırsever Bodrumlu turizmcilerin devreye girmesi ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın desteğiyle Bodrum merkezde üç otel tahsis edildi.

Başkan Aras’ın girişimleri ve yardımsever turizmcilerin desteğiyle üç otel, Bodrum Devlet Hastanesi ve Acıbadem Hastanesi’nde görev yapan sağlık çalışanları için ayrıldı. Personelin daha iyi koşullarda dinlenmesini sağlamak ve virüsün ailelerine bulaşma riskini ortadan kaldırmak amacıyla tahsis edilen oteller, Belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi. Bodrum Belediyesi, üç otelde konaklayan sağlık çalışanlarının sabah ve akşam yemeklerini de karşılamaya başladı.

Ülkemizin zor günlerden geçtiğini belirten Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, “Hayat kurtarmak için büyük bir risk özveriyle çalışan sağlık personelinin çabalarını görmezden gelemeyiz. Onların ve ailelerinin sağlığını korumak adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu çabamıza destek veren ve otellerini, hiçbir karşılık beklemeden sağlıkçılarımızın hizmetine sunan turizmcilere de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu günlerin üstesinden birlik, beraberlik ve dayanışmayla geleceğiz.”dedi

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu