GündemManşet

BODRUM ROTARY, ROTARACT VE İNTERACT KULÜPLERİNDE DEVİR TESLİM

bodrum-rotary devir teslimBodrum Rotary Kulübü, Bodrum Rotarct ve Bodrum İnteract kulüpleri 2015 ve 2106 dönem başkanları görevlerini, 2016-2017 dönemi başkanlarına devir ettiler.

Bodrum Karia Prenses otelinde düzenlenen devir teslim törenine Rotary direktörü Şafak Alpay ve eşi Deniz Alpay, GD Asistan Guvernör Nesrin Ergün, Asistan Guvernör Şule Kükrer, 8.Grup BRT yardımcısı Mehmet Yıldırım, Denizli Rotaract Başkanı Ece Aydemir ve yine Denizli’den gelen Rotaract görevli ve üyeleri ile Geçmiş Dönem Başkanları Erdoğan Cingöz, Yavuz Boyacıgil’in, Uğur Canel ve yabancı konuklar ile  kulüp üyelerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Bodrum Rotary Kulübü Uluslararası Rotary Gold Presidential Citation’ı belgesini direktör Şafak Alpay’dan aldı.

Efe Uysal, Rotaract kulüp Başkanlığını Selçuk Eşer’e, Nazan Yıldız İnteract kulüp Başkanlığını İris Mengi’ye, Bodrum RK GDB Aziz Başan’da, 2016-2017 Donem Başkanı Petek Atalay’a devrettiler.

Rotary kulüplerinin 2016-2017 döneminde çalışmalarını,  “Rotary İnsanlığa Hizmet eder” ana fikri ile sürdüreceği belirtildi.

Bodrum Rotary Kulübü yeni yönetim kuruluna Petek Atalay başkanlığında, Fatma Cingöz, Aydoğan Ortaç seçildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu