GündemManşet

Darp İddialı Haberlere Sosyal Medyadan Cevap

Başkan Aras, İddialara Cevap Verdi

 

Bazı haber sitelerinde “son dakika” olarak yer verilen, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın önceki gece yaşanan bir darp olayına karışarak bir takım iddiaların yer aldığı haber yayınlanması üzerine sosyal medya hesabından açıklamada bulundu.

Başkan Aras, konuya ilişkin olarak şu ifadeleri paylaştı:

“Bugün, bir sözde haber sitesinde SKANDAL !! başlığıyla yayınlanan ve “bilgisi edinildi, öğrenildi, iddia edildi” gibi muğlak cümleler eşliğinde hakkımda ortaya atılan “Aşırı alkollüyken kavga ettiğim ve karakolluk olduğum” iddiası, dün akşam Marina Yat Klüp’te misafirlerimle yemek yediğim sırada, BİTEZ LİMAN SORUMLUSU OLARAK GÖREV YAPARKEN, LİMANA TEKNE BAĞLAMAK İSTEYENLERDEN RÜŞVET ALDIĞİ YÖNÜNDEKI ŞİKAYETLER NEDENİYLE DİSİPLİN KURULUMUZA SEVK EDİLEN VE KURUL KARARIYLA GÖREVİNE SON VERİLEN bir şahsın; beni ve misafirlerimi önce sözlü, ardından fiziki tacize kalkışması ve bu tacize görevliler tarafından anında müdahale edilerek şahsın gözaltına alınması durumundan ibarettir.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu