GündemKültür SanatManşet

DOĞAL ÜRÜN GÜNLERİ YAKINDA…

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi ve Bodrum Ziraat Odası organizasyonuyla gerçekleşecek Bodrum Doğal Ürün Günleri festival havasında başlıyor.

Anadolu’nun doğal zenginliklerini ve yöresel tatlarını tohumdan sofraya dek  tüketicilerin deneyimine sunacak Bodrum Doğal Ürün Günleri, doğal, organik ve yöresel ürünlerle kaybolan damak lezzetimizin izlerini sürecek.

13-16 Eylül 2018 tarihlerinde Bodrum İskele Meydanında gerçekleşecek Bodrum Doğal Ürün Günleri programında Bodrum yarımadasında düzenli olarak yapılan denize yavru balık bırakma etkinliği devam ederek, açılış töreninde İskele Meydanından denize yavru balık bırakılacak ve doğal beslenme konusunda uzmanları ağırlayacak.

Bodrum bölgesinde üretilmiş katma değerli ürünlerin, tadım etkinliklerinin, farklı bölgelerden yöresel ürünlerin ve çeşitli etkinliklerin yapılacağı organizasyon Muğla’nın kırsalıyla, kıyısını birleştirmeye, Anadolu’nun farklı tatlarını Bodrum’a getirmeyi hedefliyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu