AsayişGündemManşet

MUĞLA GENELİNDE “BAHAR TEMİZLİĞİ” YAPILDI

Muğla merkezli 5 ilde eşzamanlı olarak Bahar Temizliği Operasyonu başlatıldı. Haklarında gözaltı verilen 36 kişiden 27’sinin gözaltına alındığı bildirildi. Haklarında gözaltı kararı verilen 9 kişi aranıyor.

Muğla Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bağlı Grup Amirliklerince Muğla’nın Bodrum, Milas ve Yatağan ilçeleri ile İstanbul, İzmir, Aydın ve Denizli illerinde eşzamanlı operasyon başlatıldı.

Bahar Temizliği Operasyonu adıyla Bodrum, Milas ve Yatağan Cumhuriyet Başsavcılıklarından verilen talimat doğrultusunda Muğla merkezli 5 ilde yapılan operasyonda, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, örgütlü olarak tefecilik, yağma, nitelikli dolandırıcılık, şantaj ve tehdit suçlarından 36 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.

Gözaltı kararı verilen şahıslardan 27’sinin gözaltına alındığı, diğer 9 kişi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Şüphelilerin ikamet ve işyerlerinde yapılan aramalarda; 4 adet ruhsatsız tabanca, 2 adet pompalı tüfek, 3 adet kurusıkı tabanca, 159 adet fişek, 2.64 gr esrar, 1.50 gr metamfetamin, 8 adet tefe borcu verilenlerin listesini belirtir borç defteri ile çelik kasalara saklanmış şekilde milyonlarca liralık çok sayıda senet ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin yakalandıkları illerden Muğla iline getirilerek, ifade ve sorgu işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu