GündemManşetSpor

KIZLARIMIZ GOL OLDU YAĞDI

Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Kadınlar Süper Lig’indeki temsilcimiz evinde Pazarspor ile oynadığı maçı rahat bir skorla geçti. Altyapıdan gençlerin ön planda olduğu Yalıkavakspor takımı maçı 45-29 kazandı.

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayan Kadınlar Süper Lig’i 17. Hafta müsabakasında temsilcimiz Yalıkavakspor Rize temsilcisi Pazarspor’u ağırladı. Maçı çok sayıda taraftarın yanı sıra Bodrum Belediye Başkan Vekili Tamer Mandalinci CHP Muğla Milletvekili Mürsel Alban, Belediye Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu ve CHP Bodrum İlçe Başkanı Halil Karahan izledi.

Altyapı oyuncularının ağırlıklı olduğu Yalıkavakspor güçlü savunması ve hızlı hücumla ilk yarıyı 20-12 önde tamamladı. Maçın ikinci yarısında üstünlüğünü elden bırakmayan Yalıkavakspor, ligin son sırasında yer alan Pazarspor’u 45-29’luk bir skorla Rize’ye uğurladı.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Pazarspor Antrenörü Fatma Badoğlu şunları söyledi:

“Ligin son deplasmanıydı bizim için Tabii bundan sonra playoff oynayacaklar. Öncelikle Bodrum’da güzel bir ambiyans bu kadroyla Umarım bir playofflarda istedikleri Bodrum’un istediği yeri bulur diye düşünüyorum. Biz sezonun artık son maçını oynayacağız dönüşümüz de Göreme ile ancak şunu gördük herkesin merak ettiği herkesin sorduğu, peki bu ligde bu gençlerle tecrübe kazanıldı mı? Ben bana göre bir maç 10 antrenmana bedel olduğu için tecrübe kazanıldığını düşünüyorum sporcularında gözlemlediğim şey şu En azından seneye Pazarspor ligde 10 tane sporcusu hazır kendi evinde ve takviye edeceği sporcularla Ligi şampiyonluğa oynayacak elinde sporcu bulunuyor. Bu nedenle bu kategoride bizim yapmamız gereken onurlu duruşumuzu onurlu bir şekilde sahaya çıkışımızı ki, Bu kulübün maddi yönden çok büyük sıkıntıları olmasına rağmen deplasmanları hiçbir şekilde vazgeçmeden ve deplasmanlarımızı aynı şekilde gelerek onurlu duruşumuzu gerçekleştirdik. Diğer takımlara başarılar diliyorum çünkü playoff zor bir sürece girdiler umarım istedikleri gibi olur herkesin.)

Çarşamba günü oynanacak Yenimahalle maçına odaklandıklarını ifade eden Yalıkavakspor Antrenörü Kıvanç Özcan ise “Ligin sondan ikinci maçı ile bu bu maçtan önce bu maçtan sonra biliyorsunuz çarşamba günü bir maçımız var Ankara Yenimahalle ile beraber onun için bu maçta gençlerimizi 60 dakika Onların ne yapacağını görmüş olduk mutluyum güzel bir skor iyi oynadılar onları da tebrik ediyorum pazarı da başarılar diliyorum ondan sonra.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu