GündemManşetSpor

BODRUMSPOR GÜÇLÜ RAKİBİNİ PUANSIZ GÖNDERDİ

TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Bodrum Belediyesi Bodrumspor, zirve mücadelesi veren Tuzlaspor’u 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın hakemi Adem Cinek verdiği kararlarla, Tuzlasporlu oyuncular ise tribünlere yaptıkları çirkin hareketler ve küfürlü sözleriyle Bodrumsporlu taraftarları çıldırttı.

Bodrum İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşma öncesi Suriye’nin İdlib kentinde Rusya destekli rejim güçlerince gerçekleşen hain saldırıda şehit edilen askerlerimiz için saygı duruşunda bulunulurken, Asi Tayfa taraftar grubu tarafından maraton tribünde üzerinde, ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ yazılı dev bayrak açıldı.

Yaklaşık bin futbol severin izlediği karşılaşmada genel olarak daha iyi oynayan ekip Bodrumspor olurken karşılaşmanın önemli pozisyonları ise şu şekilde;

3. dakikada sağ kanattan gelişen Tuzlaspor atağında Uğur’un ortasında Göksu kale sahası kafayı içinden vurdu, kaleci Übeyd uzaklaştırdı.

7’de sol kanattan gelişen Bodrumspor atağında Abdullah’ın ortasında Ozan Sol vurdu ve topu ağlara gönderdi: 1-0

41’de rakibiyle girdiği ikili mücadele sonrasında yerde kalan Batuhan sakatlandı ve oyun dışı kaldı, yerine Celal oyuna girdi.

Maçın ilk yarısı Bodrumspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

56’da sağ kanattan kontra atağa çıkan Bodrumspor’da Celal topu Ozan’la buluşturdu. Ozan’ın pasında ceza yayının önünde topla buluşan Yavuz’un pasında penaltı noktası üzerinden topla buluşan Medeni skoru 2-0 yapan golü attı.

69’da gelişen Tuzlaspor atağında Samet’in ortasında Ömer Faruk’un kafa vuruşu az farkla auta çıktı.

70’te sol kanattan kontra atağa çıkan Bodrumspor’da Abdullah’ın pasıyla topla buluşan Yavuz, ceza sahası içerisinde bulunan Ozan’la buluşturdu. Ozan’ın vuruşu üst direkten döndü.

71’de Tuzlasporlu Gökhan sağ kanattan aldığı topla ceza sahasına girer girmez yaptığı vuruşta topu ağlarla buluşturdu: 2-1

80’de sağ kanattan gelişen Bodrumspor atağında Oğuzhan’ın ortasında Celal vurdu, kaleci Bayram kornere attı ve maç Bodrumspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

5 Dakika uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca maç Bodrumspor’un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.

Karşılaşmanın son dakikalarında Tuzlaspor yedek kulübesi ile Bodrumsporlu taraftarlar arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Saha içerisinde de oyuncular arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Orta sahaya kadar gelerek yan hakeme tepki gösteren Tuzlaspor kalecisi Bayram Olgun, Bodrumsporlu taraftarlara da küfür ederek el kol hareketleri yaptı. Taraftarlar da kalecinin ettiği küfürü ve yaptığı hareketleri orta hakeme söylemediği için hem hakeme hem de kaleci Bayram’a uzun süre tepki, gösterdi. Kaleci Bayram maç sonunda da tribünlere doğru yürüyerek taraftarlara el kol hareketleri yaparak küfür etmeye devam etti. Kaleci Bayram dışında Tuzlasporlu Samet Asatekin’de Bodrumspor tribünlerine doğru çirkin hareketler yaparak herkesin tepkisini çekti.

Tuzlaspor’un Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile oynadığı maç sonrası yaşanan olaylarda da kaleci Bayram, en çok tartışılan oyunculardan olmuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu