EkonomiGündemManşet

31.VERGİ HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Kamuoyunda vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla 24 Şubat – 01 Mart 2020 tarihleri arasında kutlanan Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında; Muğla Vergi Dairesi Başkan VekiliÖmer Kabahor ve beraberindeki heyet Muğla Valisi Esengül Civelek’i Makamında ziyaret etti.

31.Vergi Haftası kutlama etkinlikleri hakkında Vergi Dairesi Başkan Vekili Ömer Kabahor’dan bilgiler alan Vali Civelek, Vergi Dairesi çalışanlarının Vergi Haftası’nı kutladı.

Muğla’nın sahip olduğu değerlerle ülke ekonomisine önemli bir katma değer sağladığını ifade eden Vali Civelek, toplumda vergi bilincinin oluşturulmasının hem güçlü bir millet hem de devlet olma açısından oldukça önemli olduğunu vurguladı.

BODRUM’DA DA ÇELENK SUNMA TÖRENİ DÜZENLENDİ

31’inci Vergi Haftası dolayısıyla Bodrum Belediye Meydanında düzenlenen çelenk sunma törenine, Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Başkan Yardımcıları, Bodrum Vergi Dairesi Müdürü Sait Orulluoğlu, Bodrum Mal Müdürü Ümit Yıldırım, Bodrum Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Barış Erdoğan, Bodrum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erdoğan Başeymez, vergi dairesi yöneticileri ve çalışanları katıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu