GündemManşetSpor

İZMİR EKİBİ YİNE SAHADAN MAĞLUP AYRILDI.

Ligin ilk yarısında kendi evinde ve kupada Yalıkavakspor’a boyun eğen İzmir Büyükşehir Belediyesi GSK takımı bi mağlubiyet daha aldı.

THF Kadınlar Süper Lig’i 15. Hafta müsabakalarında ligin güçlü ekibi Yalıkavakspor, evinde konuk ettiği İzmir BŞB GSk’nü 32-29 yenmeyi başardı.

İlk yarısı 14-12 İzmir temsilcisinin üstünlüğü ile geçen müsabakanın ikinci yarısında üstünlük sağlayan Yalıkavakspor ekibi maçı 32-29’lük skorla galip tamamladı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan YArdımcısı Emel Çakaloğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aslan Korkmaz ve çok sayıda taraftar izledi.

Maç sonunda açıklamalarda bulunan Yalıkavakspor Antrenör Kıvaç Özcan şunları söyledi:

“Mutluyuz, yine 2 puanla kapattık. Ligde tabi kendi sahamızda bir yenilmezlik serimiz vardı. Kastamonu’na sadece yenilmiştik, bugünde galip geldik sadece Rize maçı kaldı. Onun için mutluyuz yenilmedik galibiyetle devam ediyoruz. Oyuncularımı kutluyorum, çok güzel bir atmosfer vardı. Taraftarlarımızı, yönetimimizi kutluyorum. İnşallah bundan sonra tabi Çarşamba günü Ankara’da kupa maçımız var aynı başarıyı orada da gösteririz.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu