GündemManşetSiyasetSpor

SARUHAN’DAN HENTBOLCULARIMIZA DESTEK…

CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan, Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Yalıkavak Spor Kulübü ve Muratpaşa Belediyespor’un karşılaşmasını izledi. Maç öncesinde her iki takım kaptanına da çiçek veren Saruhan, diğer maçlar içinde başarılar diledi.

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele eden Yalıkavak Spor Kulübü, Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda lig 2.’si olan Muratpaşa Belediyespor ile karşılaştı. CHP Bodrum Belediye Başkan Adayı Mustafa Saruhan, İlçe Teşkilatı üyeleri, meclis üyesi adayları ile birlikte maçı izlemeye geldi.

Saruhan, maç öncesinde hazırlıklarını tamamlayan her iki takımında yanına gelerek, takım kaptanlarına çiçek verip, ligdeki tüm maçları için başarılar diledi. Saruhan her iki takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Başkan Adayı Saruhan ve yanındakiler, Yalıkavaklı kızların kazandığı her sayıdan sonra takıma destek verdi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu