ManşetSpor

Yalıkavak Spor’un Rakibi Belli Oldu

Avrupa Kupasında Portekizli Rakip

 

Armada Praxis Yalıkavak Spor Hentbolcuları Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) tarafından düzenlenen 2023-2024 sezonu Kadınlar Avrupa Kupası son 8 Grubunda heyecanla beklenen kura çekimi bugün gerçekleşti.

Geçtiğimiz hafta sonu yapılan karşılaşmalarla şekillenen son 8 takım ile Avrupa kupası yolculuğunda Türkiye’yi temsil eden Armada Praxis Yalıkavak Spor, kura torbasında bulunan Attıcgo Bm Elche (İspanya), Cabooter Handbal Venlo (Hollanda), HC Gjorche Petrov-WHC Skopje (Kuzey Makedonya), KH-7 BM. Granollers (İspanya), MSK Iuventa Michalovce (Slovakya),  Rocasa Gran Canaria (İspanya), Sport Lisboa E Benfica (Portekiz) takımları arasından çekilen kura ile Sport Lisboa E Benfica ile eşleşti.

Portekiz’in lig lideri olarak oldukça güçlü bir rakip ile eşleşen Armada Praxis Yalıkavak Spor Mart’ın ikinci haftasında ortak belirlenecek bir tarihte rakibi ile Portekiz’de son 8 ilk karşılaşmasını oynayacak. Denizin Kızları, bir sonraki hafta da (Mart’ın üçüncü haftası)kendi evinde maçın rövanşını oynayarak, kazanması durumunda son 4 arasında Avrupa Hentbol sahalarında yarı final oynayan takımlar arasında ülkemizi temsil edecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu