GündemManşetSpor

İŞTE ÖZLENEN SONUÇ…

Bodrum Belediyesi Bodrumspor, 10 kişi kaldığı maçta, deplasmanda Vanspor’u 5-1 yendi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Bodrumspor, Vanspor’a konuk oldu. Saat 13.00’de başlayan karşılaşma Van Atatürk Stadyumu’nda soğuk bir havada oynandı.

Maça 36 puanla 5. sırada çıkan Vanspor, 20 puanla 14. sırada bulunan temsilcimiz Bodrumspor karşısında sahada varlık gösteremedi. Karşılaşmada ilk golü 8’inci dakikada Vansporlu Oktay Aydın kaydetti. Maçın devamında başka gol atamayan Vanspor karşısında Bodrumspor, adeta gol oldu yağdı.

Maçın 9.uncu ve 29’uncu dakikasında Timur Kosovalı’nın attığı goller ile ilk yarıyı 2-1 önde tamamlayan Bodrumspor, maçın 51’inci dakikasında Emre Özkan’ın gördüğü kırmızı kart ile sahada 10 kişi kaldı. 10 kişi kalan Bodrumspor, 57’inci dakikada Celal Dumanlı’nın, 81’inci dakikada Batuhan Ayvaz’ın ve 89’uncu dakikada Hüseyin Erkan’ın attığı goller ile Vanspor karşısındaki farkı 4’e çıkardı.

20 puanla 14’üncü sırada sahaya çıkan Bodrumspor bu önemli galibiyetle puanını 23’e çıkardı.

 

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu