AsayişGündemManşet

ODABAŞI’NA ÇARPAN SÜRÜCÜ TUTUKLANDI

Bodrum’da önceki akşam bir minibüsün çarpmasıyla yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Ömer Faruk Odabaşı’nın gözü yaşlı babası Murat Odabaşı, oğlunun ölümünden sorumlu olanlar hakkında şikayetçi olacağını söyledi. Bir otelde restoran bar müdürü olarak çalışan Murat Odabaşı, yolcu indirmek için durup trafiğin sıkışmasına neden olan ve bu aracı sollamak isterken oğluna çarpıp ölümüne neden olan minibüsün şoförünün de hak ettiği cezayı alması gerektiğini söyledi.

Eşinin, çocukları Ömer Faruk ve Tarık Buğra (10) ile Samsun’un Terme ilçesinde yaşadığını belirten Murat Odabaşı, “Okullar kapanınca eşim Nurgül Odabaşı, oğullarım Ömer Faruk ve Buğra’yı da alarak 2 aylık tatil için Bodrum’a yanıma gelmişlerdi. Dün akşam oğlum Ömer Faruk’u bizden ayıran kaza yaşandı, canımız yandı. Oğlum ambulansa bindirilirken iyiymiş, hatta annesini bile teselli etmeye çalışmış. Ancak, iç kanama olduğu için yolda fenalaşmış. Hastanede müdahale edilse de kurtarılamamış” dedi.

Odabaşı, oğlunun cenazesini Muğla Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsinin ardından uçakla Samsun’a götürüp, yarın öğlende toprağa vereceklerini söyledi.

Öte yandan küçük Ömer Faruk’a çarparak ölümüne neden olan minibüs şoförü C.B. sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu