AsayişGündemManşet

BİRDE PAYLAŞIM YAPIYORLAR…

Bodrum’da hem kendilerinin hem de başkalarının hayatlarını tehlikeye düşüren motosiklet sürücüleri, tehlikeli yolculuklarını internette yayınlıyor.

Bodrum- Turgutreis Karayolunda abartılı egzozlu ve plakasız motosikletleriyle çevreye rahatsızlık vererek, hem kendi canlarını hem de diğer sürücüleri hayatlarını tehlikeye sokan motosikletli grup, tehlikeli seyirlerini kasklarına taktıkları kameralarla kayıt altına alıp Youtube kanallarında yayınlıyorlar.

Çok sayıda takipçilerin olduğu kanallarda yayınlanan kliplerde, motosikletli gençlerin trafik güvenliğini nasıl tehlikeye düşürdükleri açıkça görülüyor. Son bir yıl içerisinde birkaç tane gencin racing motorla yaşamını yitirdiği ilçede, yaşanan kazalardan da ders almayan gençler, tehlikeli seyirlerine devam ediyorlar.

Youtube kanallarında yayınlanan görüntülerde, bir motosiklette 2 kişinin olduğu 5 motosikletli grubun Bodrum Turgutreis karayolunda yaptığı tehlikeli seyri gözler önüne serildi. Sürücüler, yaklaşık 1 kilometre boyunca tek teker seyrederek 3-4 aracı geçiyorlar. Zaman zaman saatte 150 kilometreyi geçen sürücüler, Bodrum’dan Turgutreis’e kadar yolun neredeyse yarısını tek teker gidiyor. Motosikletliler, ışıklarda beklerken lastik yakma olarak tabir edilen patinaj çektirme yapıyorlar.

Polis ekipleri, bahse konu motosikletlilerle ilgili çalışma başlattı. Trafik güvenliğini tehlikeye düşüren, eksik belge ve plakasız trafiğe çıkan motosikletlilere cezai işlem uyguladı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu