ÇevreGündemManşet

YENİ HAFTA YAĞIŞLI VE SOĞUK GEÇECEK

Son meteorolojik verilere göre Bodrum’da bu hafta hava sıcaklıklarının artması beklenirken, hafta boyunca aralıklarla yağış, ardından yeniden soğuk hava etkili olacak.

Pazartesi günü rüzgarın güney yönlerden esmesiyle hava sıcaklığı hissedilir şeklide artacak. Pazartesiyi Salıya bağlayan gece saatlerinde başlayacak yağışlı havanın ise aralıklarla Salı öğle saatlerine kadar devam etmesi tahmin ediliyor.

Çarşamba öğle saatlerine kadar sakin bir havanın hakim olması beklenirken ardından yeniden yağışlı havanın bölgede etkili olması bekleniyor. Perşembe gece saatlerine kadar aralıklarla etkili olması beklenen yağışlı hava ile birlikte rüzgarında kuvvetli esmesi, Perşembeyi Cumaya bağlayan gece saatlerinde ise fırtına şeklinde etkili olması bekleniyor.

Cuma günü rüzgarın Kuzey yönlerden sert esmesiyle birlikte yeniden soğuk havanın etkili olması bekleniyor. Cumartesi akşam saatlerine kadar Kuzey yönlerden esecek sert rüzgarın Pazar günü ile birlikte yeniden Güney yönlerden esmesi bekleniyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu