GündemManşet

BAŞKAN KOCADON PERSONELLE BAYRAMLAŞTI

Ramazan Bayramı öncesi Arife gününde personeliyle bayramlaşan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Biz büyük ve güzel bir aileyiz” diyerek tüm personelinin bayramını kutladı.

Bodrum Belediyesi önünde düzenlenen bayramlaşma törenine Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon başta olmak üzere Belediye Başkan Yardımcıları Taner Uslu, Turgay Kaya, Kemal Orman, merhum Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Altındağ’ın eşi Nagihan Altındağ, Bodrum Belediyesi birim müdürleri ve birim sorumluları ile çok sayıda personel katıldı.

Bayramlaşma töreninde tüm personelini selamlayarak sözlerine başlayan Başkan Kocadon, “Bir bayramda yine beraberiz. Ne kadar şanslıyız ki bir bayramı daha hep beraber kutlayabiliyoruz. Güzel günlerimiz oldu, acılı günlerimiz oldu ama hayat devam ediyor. Hayatın devam etme sürecinde hepimiz yaşamak için mücadele etmeye devam ediyoruz. Tabi ki zaman zaman bu engellere takılıyoruz. Tabi bu engeller bizi hiç yıldırmasın. Bakın hakkımızda o kadar çok şey konuşuluyor ki… Ama sadece şuraya baktığımızda bile ne kadar büyük bir aile olduğumuz ortada. Kimsenin ne rengini ne dinini ne dilini ne de siyasi görüşünü bugüne kadar, hiçbir zaman sorgulamadık. Öyle bir niyetimiz de hiç olmadı. Çünkü biz hepimiz, Bodrum yarımadasına hizmet eden arkadaşlarız. Tek düşüncemiz bu, hizmet etmek. Herkes güzel Bodrumumuz için elinden gelen özveriyle çalışmaya devam ediyor. Bizler hizmet sektöründe çalışan insanlarız, arkadaşlar. Yani Bodrum’un ana geçim kaynağı hizmet sektörü, turizm. Onun için hep beraber çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu güzel gülümsemeleri hep beraber yaşattığınız için size ekibim adına, meclis üyelerim adına, müdürlerim adına bir defa daha teşekkür ediyorum. Hepinizin bayramını canı gönülden, içtenlikle kutluyorum. Hepinize önce sağlık, sonra huzur ve barış içinde olarak sevdiklerinizle mutlu bir bayram diliyorum” dedi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu