AsayişGündemManşet

TAKSİCİLERE GÖZ AÇTIRILMIYOR

Bodrum-Jandarma-Göçmen KaçakçılığıBodrum’da yol kontrolü yapan jandarma, göçmen kaçakçılığı yaptığı öne sürülen iki kişiyi gözaltına aldı.

Akyarlar Mahallesi Karaincir Mevkiinde yol kontrolü yapan jandarma, durdurduğu bir ticari takside, Burma uyruklu üç sığınmacı ile göçmen kaçakçılığı yaptığı öne sürülen iki organizatör şüphelisini yakaladı. Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri sonrası yapılan çalışmada; göçmen kaçakçılığında kullanıldığı belirtilen üç araç, iki şişme bot, iki elektrikli motor ve dört can yeleğine ele geçirildi.

Öte yandan kimliği belirlenen bir kişinin daha aranmasına devam ediliyor. Gözaltına alınan zanlıların jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Muğla İl Jandarma Komutanlığından yapılan yazılı açıklamada, ”kamu düzenin sağlanması, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve insanların mağduriyetinden kazanç sağlayan göçmen tacirlerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarına azim ve kararlılıkla devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu