AsayişGündemManşet

KASITLI ÇARPMA KAMERAYA YANSIDI

kasten çarpma-bodrumBodrum’da bir caddede seyreden otomobil sürücüsü, tartıştığı motosiklet sürücüsüne otomobiliyle kasten çarptı. Olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansırken, motosiklet sürücüsü savcılığa giderek suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre Bodrum Belediyesi bünyesinde zabıta görevlisi olarak çalışan Mehmet Ali Koca, 9 Ekim gecesi eşi Hatice Koca ile birlikte motosikletiyle Cevat Şakir Caddesi üzerinde seyrediyordu. Koca, cadde üzerinde seyrettiği sırada önünde seyreden ve kimliği henüz belirlenemeyen otomobil sürücüsü ile ufak bir sürtüşme yaşadı.

Motosiklet sürücüsü Koca, korna çalarak otomobil sürücüsü bir süre takip etti. Bunun üzerine duran otomobil sürücüsü, geri geri gelerek motosiklete kasten çarptı. Yere düşen Mehmet Ali Koca ve eşi Hatice Koca yaralandı. O anlar güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildi. Ne olduğunu anlayamayan yaralılar daha sonra kendi imkanlarıyla Bodrum Devlet Hastanesi’ne giderek tedavi oldu.

Olayın gerçekleştiği esnada alkollü olduğunu anlatan Mehmet Ali Koca, basın mensuplarına yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

“Ertesi gün Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gittim. Alkollü araç kullandığım için ehliyetimi teslim ettim. Bana çarpan sürücüden de şikayetçi olmak istedim. Birkaç dakika sonra oradaki bir görevli görüntüleri izlediğini, suçlunun ben olduğumu söyledi. Ben de ‘dalga mı geçiyorsunuz benimle, görüntüleri ben de izlemek istiyorum’ dedim. Görüntüler silinmiş dediler. Ben alkollü araç kullanmaktan dolayı 985 TL cezamı yedim, ehliyetimi verdim ama savcılığa giderek otomobil sürücüsü hakkında kasıtlı adam öldürmeye teşebbüsten suç duyurusunda bulundum. Bana görüntüler silinmiş diyen polisten de şikayetçi oldum. Şimdi ben görüntüleri kendi imkanlarımla buldum. Bakalım bu görüntüleri izleyince ne diyecekler. Savcılık bana ‘kişiyi tespit ederiz, mahkeme salonuna savunmasını almak üzere davet ederiz, ondan sonra da süreç başlar’ dedi. Şimdi bekliyorum.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu