AsayişGündemKültür SanatManşet

ÜNLÜ HEYKELTIRAŞ EVİNDE VURULMUŞ HALDE BULUNDU

Bodrum’da yaşayan ünlü ressam ve heykeltıraş 49 yaşındaki Rıfat Koçak, evine gelen klima tamircisi tarafından ölmüş halde bulundu.

Kızılağaç Mahallesi’nde yaşayan ve yaşadığı evin alt katında bulunan atölyesinde geri dönüşüm malzemelerinden eserler üreten bir çocuk babası Rıfat Koçak, öğlen saatlerinde klimasını tamir için evine gelen usta tarafından yatağında ölü bulundu.

Edinilen bilgilere göre, eve gelen klima ustası, Rıfat Koçak kapıyı açmayınca camdan evinin içerisine baktı. Koçak’ın hareketsiz şekilde durduğunu gören ustanın durumu ihbar etmesi üzerine 112 Acil Sağlık ve Jandarma ekipleri bölgeye geldi.

Yapılan kontrollerde Koçak’ın alnının ortasına isabet eden bir kurşunla öldüğü, silahın da yanında olduğu görüldü. Jandarma ve savcının incelemesinin ardından Koçak’ın cenazesinin otopsi için Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderileceği bildirildi.

Acı haberi duyan yakınları ise sanatçının evine geldi. Yakınlarının büyük üzüntü yaşadığı görüldü.

Atölyesinde yaptığı metal heykellerle bilinen ve çok sayıda sergiye katılan Rıfat Koçak, geçen Eylül ayında da geçirdiği iş kazası sonucu parmaklarından yaralanmıştı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu