GündemManşetSpor

‘MANDALİN KUPASI’ DÜZENLENEN ÖDÜL TÖRENİYLE SONA ERDİ

Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle bu yıl birincisi düzenlenen ‘Mandalin Kupası’ düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

2021 Optimist Dünya Şampiyonası’nın yapılacağı Bodrum’a yurtdışından bazı kulüpler ve sporcuları kamp için ilçeye geldi. Bu nedenle Türkiye Yelken Federasyonu tarafından Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken Şubesi ev sahipliğinde İçmeler mevkiinde gerçekleştirilen birinci Mandalin Kupası’na 4 ülkenden 156 sporcu katıldı. Laser ve optimist sınıflarında 3 günde 8 yarış gerçekleşti. Son gün yarışlarının ardından ise ödül töreni düzenlendi.

Yarışlar sonunda optimist genel sıralamada Ukrayna Zatoka Yelken Kulübü sporcusu Sviatoslav Madonich, optmist kızlar kategorisinde Tekirdağ Yelken Kulübü sporcusu Ekinsu Gökkurt, optimist junior kategorisinde Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulübü sporcusu Tayfun Türk, Laser 4.7 kategorisinde Turgutreis Yelken Kulübü sporcusu Umut Eyriparmak, laser 4.7 kızlar kategorisinde Azerbaycan Milli Takımı’ndan Ayla Babayeva, laser radial sınıfında ise Ukrayna Zatoka Kulübü sporcusu Oskay Madonich birinci oldu.

Düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarının verilmesi dışında yapılan çekilişle de sporculara çeşitli hediyeler dağıtıldı. Ödül töreni sonunda sporcu ve antrenörlere Bodrum Mandalinası ve mandalinadan yapılan lokumlar ikram edildi.

‘Mandalin Kupası’, Mart 2020’de 8’incisi düzenlenecek Bodrum Uluslararası Yelken Yarışları (BIOR) öncesinde  sporcular için hazırlık niteliğinde oldu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu