GündemManşetSpor

GÜMÜŞLÜKSPOR LİDERLİĞİNİ SAĞLAMLAŞTIRIYOR

Muğla Süper Amatör Ligi’nde namağlup iki takımın mücadelesinde Gümüşlükspor, Muğla Üniversitesispor’u 1-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü.

Ligde 9’uncu hafta mücadelesinde sahasında Muğla Üniversitesispor’u konuk eden Gümüşlükspor, 3 kırmızı kartın çıktığı maçta penaltıdan bulduğu golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Ligde tek namağlup takım kalan Gümüşlükspor en yakın rakibiyle arasındaki puan farkını da 4’e çıkardı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle biten maçın 63’üncü dakikasında penaltı atışı kazanan Gümüşlkspor’da topun başına geçen Doğan Can Koca, takımına galibiyeti getiren golü attı. Golden sonra çıkan olaylarda Muğla Üniversitesispor’dan iki oyuncu kırmızı kart gördü. Hakemin kararlarına itiraz eden Muğla Üniversitespor’un yardımcı antrenörü de kırmızı kartla saha dışına gönderildi.

Alınan bu sonuçla puanını 20’ye çıkaran Gümüşlükspor en yakın rakibinin 4 puan önünde liderliğini sürdürdü.

GÜMÜŞLÜK SAHASINA “KÜÇÜK İSKENDER TRİBÜNÜ”

Gümüşlükspor ile Muğla Üniversitesispor arasında oynanan  karşılaşma öncesi anlamlı bir açılış gerçekleştirildi. Gümüşlükspor taraftarı olan ve geçtiğimiz Temmuz ayında vefat eden Türk edebiyat dünyasının önemli isimlerinden Küçük İskender olarak tanınan Derman İskender Över anısına tribün açılışı gerçekleştirildi. Küçük İskender Tribünü açılışına aralarında Nejat İşler’inde bulunduğu çok sayıda Gümüşlükspor taraftarı katıldı.

KARAOVASPOR YİNE MAĞLUP…

Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden diğer temsilcimiz Karaovaspor ise sahasında Milas Belediye Beçin Gençlikspor ile karşılaştı. Sahadan 6-1 mağlup ayrılan Karaovaspor 1 puanla ligin son sırasında bulunuyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu