AsayişGündemHayatManşet

ESMA KOMUTAN ŞEHİT OLDU…

Bir dönem Bodrum İlçe Jandarma Komutanlığı bünyesinde de görev yapan Astsubay Esma Çevik Şırnak’taki patlamada şehit oldu.

Şırnak Valiliği, olayla ilgili yaptığı açıklamada şu bilgilere yer verdi:

“Şırnak ilimiz İdil İlçe Jandarma Komutanlığı, Haberli Jandarma Karakol Komutanlığı sorumluluk alanı Sarıköy Köyü sınırları içerisinde 09.12.2019 günü sabah saatlerinde Pisikayası tepesi mevkisinde bölücü terör örgütü tarafından tuzaklanmış olan el yapımı patlayıcı madde tespit edilmiştir. Tespit edilen EYP’ye, patlayıcı madde imha ekipleri tarafından yapılan müdahale esnasında meydana gelen patlamada iki güvenlik görevlisi şehit olmuş, yedi güvenlik görevlisi yaralanmıştır. Terörle mücadele kapsamında operasyonlar kararlılıkla devam etmektedir.”

BAŞKAN ARAS’TAN TAZİYE MESAJI…

Tüm yurtta olduğu gibi Bodrum’da da derin üzüntü yaratan olay sonrası Belediye Başkanı Ahmet Aras’ta sosyal medya hesabından bir taziye mesajı yayımladı. Başkan Aras mesajında şunları dile getirdi:

“Şırnak’ın İdil ilçesinde hain terör örgütü tarafından tuzaklanan patlayıcının infilak etmesiyle, daha önce ilçemizde görev yapan J.Asb.Üçvş. Esma Çevik ile birlikte 2 askerimizin şehit olduğu 7 askerimizin de yaralandığı haberini büyük bir üzüntüyle öğrendim. Kahraman şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı askerlerimize de acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağolsun.”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu