AsayişGündemManşet

YALIKAVAK’TA KUMAR BASKINI…

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve bağlı ekipler Yalıkavak mahallesinde bir villaya yaptıkları baskın da 23 kişiye kumar oynadıkları için para cezası kesildi.

Muğla Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekiplerce Yalıkavak Mahallesinde bulunan lüks villada kumar oynatıldığı tespit edilmesi üzerine Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan operasyonda, villa içerisinde 23 şahsın olduğu, barbut tabir edilen kumar oyununun oynandığı tespit edildi. Villa içinde, masa üzerinde bulunan 9000 TL., 700 USD ,50 Euro para ile oyun zarları ve oyun kağıtlarına el konulduğu öğrenildi.

Ayrıca villa da yapılan aramada bir miktar uyuşturucu madde ele geçirildi.

İkamette bulunan 23 şahsa kumar oynamaktan 5326 SKM 34. Maddesine istinaden toplam 28.175 TL idari para cezası, ayrıca sosyal mesafe kuralına uymamaktan 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanununun 282 maddesine göre gerekli idari yaptırım kararı düzenlenerek Mülki Amirin onayına sunulduğu öğrenildi.

İki şahsa da kumar oynanması için yer temini sağlama suçundan adli işlem yapıldı.

Muğla İli genelinde Asayiş Şube Müdürlüğü olarak kumarla ilgili yoğun çalışmalar devam ettiği ve suç ve suçlulara karşı yürütülen mücadelenin etkin ve kararlı bir şekilde devam edeceği bildirildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu