ManşetSpor

Haydi Bodrum Maça

Bodrumspor, Serik Belediyespor Hazırlıklarını Tamamladı

 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor, yarın (Cumartesi) oynanacak Serik Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamladı.

Ligde ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaparak gol yemeden 4 maçını da kazanan yeşil beyazlılar, 25’inci hafta mücadelesinde yarın Bodrum ilçe Stadı’nda karşılaşacağı Serik Belediyespor hazırlıklarını tamamladı. 13.00’da başlayacak önemli karşılaşma öncesi kampa giren Bodrumspor’da sakatlıkları devam eden Seçkin Getbay ve Adem Metin Türk dışında eksik oyuncu bulunmazken takımda hedef; taraftarında desteğiyle 5’te 5 yapmak.

BİLET FİYATLARI 5 TL

Bodrumspor yönetimi, Sakaryaspor maçında olduğu gibi bilet fiyatlarını 5 TL olarak belirlerken, VİP Tribün bileti ise 50 TL olarak belirlendi. Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa’nın sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda ise, “Bu Zorlu Maçta Tüm Bodrum Takımımıza Desteğe, Haydi Bodrum Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz !!!” ifadeleri kullanıldı.

SEN YOKSAN 1 KİŞİ EKSİĞİZ…

Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya’da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Cumartesi saat 13:00’da mabedimizde oynayacağımız önemli Serik Belediyespor maçı öncesi antrenmanımızı seyrettim! Takımımız çok iyi hazırlanıyor.

Tüm kalbinde Bodrum sevdası olanları bu önemli müsabakada desteğe davet ediyorum! Gelin yine beraber başaralım, sen yoksan 1 kişi eksiğiz unutma!” ifadelerini kullanarak herkesi maça davet etti.

12 Şubat Cumartesi Bodrum İlçe Stadı’nda 13.00’da başlayacak karşılaşmayı Eren Gökmen ve yardımcıları Önder Çalış ile Sinan Ertünğü yönetecek.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu