AsayişGündemManşet

KÖPEĞE ÇARPAN SÜRÜCÜYE MOTOSİKLET ÇARPTI

Bodrum’da yaşanan trafik kazasında bir kişi ağır şekilde yaralandı.

Akşam saatlerinde Bodrum-Milas Karayolu Yokuşbaşı Mevkiinde meydana gelen trafik kazası ilk olarak bir otomobilin yola fırlayan sokak köpeğine çarpması ile başladı. Köpeğe yardım edebilmek için park lambalarını açarak yolda duran araca arkadan süratle gelen motosiklet çarptı.

Yaşanan şiddetli çarpışma sonrasında motosiklet sürücüsü feci şekilde yaralandı. Olay yerine çağrılan 112 Acil Sağlık ekibi tarafından Bodrum Devlet Hastanesine sevk edilen yaralının tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Kaza mahalline ulaşan Trafik, İtfaiye ve Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği ekipleri bölgede emniyet tedbiri alarak yaralı köpek için  Bodrum Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğünden yardım istedi.

Olay yerindeki incelemelerin ardından kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldıktan sonra trafik akışı normale döndü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu