GündemHayatManşet

GÜR AİLESİNİN EN ACI GÜNÜ

Bodrum Turizm ekonomisinin gelişmesi için yıllardır emek veren, Dünyanın En Güzel Koylar Birliği geçmiş dönem başkanı Galip Gür annesini kaybetti.

Galip Gür üzücü haberi sosyal medya hesabında duygu dolu sözlerle paylaştı. İşte Gür’ün mesajı:

“90 Yıl önce Bodrum’da dünyaya gözlerini açan ve hayatı boyunca eşinin, çocuklarının, ailesinin ve sevdiklerinin mutluluğu için yaşayan annemin o güzel gözleri, bugün sabaha karşı; bir daha açılmamak üzere kapandı ne yazık ki..

Tarifsiz bir üzüntü içinde olmamın yanı sıra, tarifsiz bir gurur içindeyim çünkü ben, karşılıksız sevgisine hayran olduğum, insanlığı ve zerafeti ile gurur duyduğum, varlığından aldığım gücü, hayatımın her anında hissettiğim bir annenin ellerinde büyürken, şükürler olsun ki çocuklarım da O’nun benzersiz sevgisinden ve insanlığından aldıkları güçle büyüyebilme şansını elde edebildiler..

Ne mutlu bana, bize, hepimize..

Şimdi zaman, bu dünyada var olduğumuz sürece
O’nu kalbimizde yaşatarak, ebediyete uğurlama zamanı..

15 Kasım Cuma günü, Bitez Adliye Camisi’nde kılınacak
Öğle Namazı sonrasında, Bitez’deki ebedi istirahatgahında uğurlayacağız sevgili Annemin bize hayat veren bedenini, dualarımız eşliğinde..”

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu