GündemManşetSpor

EVİNDE YİNE PUAN KAYBETTİ

Bodrumspor_Halide_edip_adivarspor (6)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren lider Bodrum Belediyesi Bodrumspor play-off mücadelesi veren Halide Edip Adıvarspor ile 2-2 berabere kaldı.

Bodrum Şehir Stadı’nda oynanan mücadeleye Bodrumlu futbolseverler yoğun ilgi gösterirken, karşılaşmayı yaklaşık 3 bin kişi ile birlikte Bodrum Kaymakamı Bekir Yılmaz, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’da izledi. Bodrumsporlu taraftarların 90 dakika boyunca takımlarını desteklediği karşılaşmanın golleri ise şu şekilde;

Dakika 10 – Halide Edip Adıvarspor’da Uğur orta sahadan taşıdığı topu Taner’le buluşturdu. Taner’in vuruşu Bodrumspor kalecisi Gökhan’ı aşarak gol oldu.

Dakika 33- B.B. Bodrumspor’un  sağ kanattan geliştirdiği atakta Kerem güzel çalımlarla rakiplerini geçerek topu ceza sahasına ortaladı. Çağrı Tekin penaltı noktası üzerinde kontrol ettiği topu güzel bir dönüşle kaleye şut çekti. Halide Edip Adıvarspor kalecisi Burak’tan dönen topu Emrah Kaya ağlarla buluşturarak skoru 1-1’e taşıdı.

Dakika 51- B.B.Bodrumspor atağında ceza sahasına gelen topu uzaklaştırmak isteyen Halide Edip Adıvarspor kalecisi Burak’ın degajında top kısa düştü. Halide Edip Adıvarsporlu Barış’tan topu kapan B.B. Bodrumsporlu Çağrı Tekin kaleci Burak ile karşı karşıya kaldı ve topu kaleci Burak’ın solundan ağlarla buluşturarak skoru 2-1’e taşıdı.

Dakika 53- Halide Edip Adıvarspor’un santradan sonra geliştirdiği atakta B.B. Bodrumsporlu  Muhammet Aran topu kafasıyla uzaklaştırmak isterken topu kendi ağlarıyla buluşturdu ve skor 2-2 oldu.

B.B. Bodrumspor ikinci yarının kalan dakikalarında çok sayıda pozisyona girse de galibiyeti getiren golü bulamadı ve karşılaşma 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

Öte yandan karşılaşmanın 35’inci dakikasında topla ceza sahasına giren Çağrı Tekin rakip oyuncu tarafından formasından tutularak düşürülürken, karşılaşmanın hakemi devam kararı verdi. Bu pozisyon sonrası hem Çağrı Tekin hem de Bodrumsporlu taraftarlar karşılaşmanın hakemine büyük tepki gösterdi.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta oynanan diğer karşılaşmalarla birlikte B.B. Bodrumspor 58 puanla liderliğini sürdürürken, Erbaaspor ve Silivrispor 51’er puanla 2. ve 3. sıradaki yerlerini korudu.

Bodrumspor önümüzdeki hafta yine play-off hattını bırakmak istemeyen takımlardan biri olan Manisa Büyükşehir Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu