GündemManşetSpor

SPORCULARI İÇİN VİDEOLU ANTRENMAN PROGRAMI HAZIRLADILAR

Altınordu Bodrum Futbol Okulları, koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen antrenmanlar dolayısıyla sporcuların evlerinde ve bahçelerinde yapabilecekleri antrenman programları hazırladı.

Antrenörler tarafından sporcuların evlerinde ve bahçelerinde yapabilecekleri çalışmaları kayda alan okul yönetimi, videoyu sosyal ağlar üzerinden velilere gönderdi. Altınordu Bodrum Futbol Okulları sorumlusu Kanat Özsert, videonun başında yaptığı açıklamada şunları söyledi;

‘Değerli veliler, çok kıymetli sporcular hepimizin bildiği gibi koronavirüs nedeniyle büyük bir tehlike altındayız. Bizde bu süreçte maalesef antrenmanlarımızı yapamıyoruz. Sizleri çok özledik. Sizlerinde bizi ve futbolu çok özlediğini biliyoruz. Bunun için size evinizde ve bahçenizde yapabileceğiniz küçük çalışmalar hazırladık. Bu videoyu izleyip evinizde ve bahçenizde bu çalışmaları uygulayabilirsiniz.’

Antrenörler Oğuzhan Yakın ve Güray Ceylan tarafından hazırlanan videoda topa yatkınlık, top hissi,sarkaç top, top sürme çeşitleri ve antrenman merdiveniyle yapılabilecek çalışmalar gösterildi.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu