GündemManşetSporTurizm

31. THE BODRUM CUP’DA SONA GELİNDİ

 Bu yıl 31’incisi düzenlenen Türkiye’nin en büyük yelken yarışı The Bodrum Cup’ın Gümüşlük – Yalıkavak etabında devasal yelkenli yatlar Kardak kayalıklarının önünden geçerken Türk savaş gemisi eşlik etti.

Dünya’nın sayılı Türkiye’nin ise en büyük deniz etkinliği olan The Bodrum Cup’ın, 5’inci final gününde Yalıkavak marina etabı gerçekleştirildi. Gümüşlük koyundan açılan dev yelkenliler çavuş adası ile Kardak kayalıklarının arasından geçerken Türk Savaş gemisi de yarışmacılara eşlik etti. Güvenli bir şekilde kardak kayalıklarının önünden geçen yelkenlilere eşlik eden savaş gemisine tekneler ise korna çalarak selam verdi. Çavuş adası ile Kardak kayalıklarının arasından geçen yelkenliler Yalıkavak sahiline yaklaşınca savaş gemisi bölgeden ayrıldı.

Yarışçılar ve katılımcılar, nefes kesen yarışların ardından American Hospital The Bodrum Cup’a Ajda Pekkan’ın muhteşem performansıyla eğlence dolu bir “Güle güle” diyecek. Bu konserden elde edilen gelir de Mehmetçik Vakfı, Türk Eğitim Vakfı’nın çatısı altında oluşturulan Prof. Dr. Galip Beygü İsen – The Bodrum Cup Eğitim Fonu, Bodrum Sağlık Vakfı ve Bodrum Deniz Kurtarma Derneği’ne bağışlanacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu