Foto GaleriGündemManşetSporTurizm

DÜNYANIN EN BÜYÜK SEVGİ ÇEMBERİ BODRUM’DA YAPILDI

31. The Bodrum Cup yarışı ikinci günü Kissebükü Koyu’nda teknelerin su üzerinde buluşmasıyla dünyanın en büyük sevgi çemberi oluşturuldu.

Denizde görsel şölenin yaşandığı, yeşil ve mavinin buluştuğu eşsiz Bodrum Koylarında gerçekleşen yelkenli ahşap yat yarışına 180 tekne katılıyor. Adeta festival havasında geçen organizasyonun 2. gün etabının kazananı “HIZIR 1” oldu.

Yelkenliler,Gökova’nın ilk koyu Kissebükü sahil kıyısının önünde toplanarak, yuvarlak şekilde dizildi ve bir çember oluşturdu. The Bodrum Cup bu sevgi çemberi sayesinde tarihi güzelliğiyle öne çıkan Kissebükü Koyu’na dikkat çekti. Evrensel dilde sonsuz sevgiyi simgeleyen bu çemberle doğayı korumanın ve insanla doğa birlikteliğinin gücü vurgulandı.

Yarışlar bugün Kissebükü – Kissebükü rotasında gerçekleşen etapla devam etti.

31 yıldır Bodrum’un ve Türkiye’nin tanıtımına katkı sağlayan The Bodrum Cup konserlerine 23 Ekim Çarşamba günü Kissebükü’nde Sattas’la sürdürdü. 6 günlük konser serisinde 24 Ekim’de Evrencan Gündüz ve 25 Ekim’de Kalben sevenleriyle buluşacak.
 
Amerikan Hastanesi‘nin isim sponsorluğu ve Yalıkavak Marina‘nın ana sponsorluğuyla bu sene 31’inci yılını kutlayan The Bodrum Cup, reggae tarzında İngilizce ve Türkçe müzik yapan Sattas’ı Bodrumlularla bir araya getirdi. Organizasyonun Kissebükü Koyu’nda gerçekleştirdiği konser, saat

saat 21.00’de başladı ve grubun EskitilmişBir Ben Miyim ve Aman Aman gibi ünlü şarkıları tüm Kissebükü Koyu’nda yankılandı.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu