GündemManşetSpor

LİDER GELDİ LİDER GİTTİ

THF Kadınlar Süper Ligi 3. Hafta maçında lider Kastamonu Belediyesi GSK deplasman Yalıkavak S.K. nü 22-32 yenerek yoluna devam etti.

Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonunda oynanan müsabakanın çekişmeli geçen ilk yarısı 14-14 berabere tamamlandı. İkinci yarıda bireysel hataların yanında güçlü Kastamonu savunmasını aşamayan ev sahibi takım sahadan 22-32 skorla ayrıldı.

Maçın ardından konuşan Kastamonu Belediyesi GSK Antrenörü Okan Halay, “ Gerçekten ilk yarıda inanılmaz hücumda yanlış kararlar sonucu kötü pozisyonlarda pozisyonları çok kötü bir şekilde harcadık. Karşı tarafta Sevilay gerçekten inanılmaz bir performans gösterdi, onu da burada tebrik ediyorum. Bodrum takımına gerçekten güzel bir takım yaratmışlar genç dinamik birbirini tamamlayan oyunculardan kurulu onlar da tebrik ediyorum. İkinci yarıda biraz savunma direncimizi arttırınca fark oldu yolumuza devam ediyoruz.” Dedi.

Temsilcimiz Yalıkavak S.K. Antrenörü Kıvanç Özcan ise “İki devresi farklı bir maç oldu. Birinci devresi tam ne istediğimizi bilen bir takım halinde oynadık. Hatta da zevk çok zevk aldık ama ikinci yarı maalesef hem bireysel hata yaptık hem de diğer takım tabi tecrübesi ile aradaki farkı açtı ama ben memnunum güzel maç oldu. Biz hedefleri olan bir takımız, inşallah bu hedeflere de ulaşacağımızı düşünüyorum.” Şeklinde konuştu.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu