AsayişGündemManşet

DENİZ KENARINDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

Bodrum’da yaşamını sürdüren evli bir çocuk babası Taner Uysal, deniz kenarında ölü bulundu. Uysal’ın düşerek yaşamını yitirdiği tahmin ediliyor.

Edinilen bilgiye göre Bodrum açıklarında balık tuttuktan sonra Gümbet İskelesi’ne dönen vatandaşlar, iskelenin yaklaşık 300 metre uzağında kıyıda bir şahsın hareketsiz şekilde durduğunu fark ettiler.

Yapılan ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sarp kayalık nedeniyle güçlükle bölgeye ulaşan sağlık ekipleri, şahsın yaşamını yitirdiğini belirledi. Polis ve savcının olay yerinde incelemesinin ardından Muğla 911 Arama Kurtarma ve Araştırma Derneği üyelerince bulunduğu yerden yola çıkarıldı.

Burada yapılan incelemede cesedin 47 yaşındaki Taner Uysal’a ait olduğu belirlendi. Uysal’ın cenazesi, önce Bodrum Devlet Hastanesi morguna, ardından da Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Dün akşam saat 18.00 sularında Gümbet İskelesi’nin olduğu alana otomobili ile giren Uysal’ın dengesini kaybederek kayalıklara düştüğü tahmin edilirken otomobilinin ise bölgede park halinde durduğu görüldü.

İlçe Tarım Müdürlüğü’nde çalışan Uysal aynı zamanda Kent TV’nin web sitesinde de köşe yazarıydı. Ekolojik tarımla ilgili de çalışmalar yapan Taner Uysal’ın ölüm haberi, sevenlerini şok etti.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu