GündemManşetSpor

TİRE 1922 SPOR MAÇI HAZIRLIKLARI TAMAMLADI

Bodrumspor_tire1922spor_hazirliklari_tamam (10)Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Tire 1922 Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi.

Geçtiğimiz Pazar günü Tokat deplasmanında Erbaaspor ile golsüz berabere kalan B.B. Bodrumspor, Çarşamba günü Bodrum Şehir Stadı’nda karşılaşacağı Tire 1922 Spor hazırlıklarını tamamladı. Tire 1922 Spor maçı öncesi son antrenmanını Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştiren B.B. Bodrumspor’da hedef taraftarın önünde 3 puan alarak liderliği sürdürmek.

9 Günde oynayacağı 3 maçtan ilkinden 1 puan ile ayrılan B.B. Bodrumspor seyircisi önünde oynayacağı Tire 1922 Spor maçını da kazanarak hedefine doğru ilerlemek istiyor. Grupta 15 puan ile 8’inci sırada bulunan Tire 1922 Spor bu sezon 13 gol atarak kalesinde de 11 gol görürken, B.B. Bodrumspor attığı 22 gole karşılık kalesinde 7 gol gördü.

16 Kasım Çarşamba günü B.B. Bodrumspor ile Tire 1922 Spor arasında Bodrum Şehir Stadı’nda oynanacak karşılaşmanın başlangıç düdüğü ise 13.30’da çalacak.

Editör

Sitemizin ilgili kategorilerinde yer almasını istediğiniz haberleri aşağıdaki mail adresi aracılığı ile bize bildirebilirsiniz. (bodrumtime.net@gmail.com)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu